Archangel Healing Blog

Messages from The Archangelic Realm

EEN JOYSHOP

ERVAAR TOTALE ONDERDOMPELING IN HET HELENDE LICHT
VAN DE CREATOR SOURCE
EEN JOYSHOP* MET DE AARTSENGELEN EN MARILYN & FRANS BAARS
ZATERDAG, 19 SEPTEMBER 2015 VAN 9 TOT 17:30
PAASKERK-BAARN (NL)

marilyn and frans2 copy

Totale onderdompeling in het Helende Licht van de Creator Source. Wie wil dat niet?
Marilyn en Frans Baars nodigen je uit voor een workshop, die zij JOYSHOP* noemen, met de Aartsengelen.

Marilyn ontvangt al circa 20 jaar boodschappen van de Aartsengelen. In veel van de boodschappen van de laatste jaren wordt waardevolle en praktische informatie gegeven voor het leven van alledag op de weg naar ascentie. Tijdens de JOYSHOP* zullen Marilyn en Frans deze informatie delen.

Leer o.a. hoe je af kunt stemmen op de energieën van de Vijfde Dimensie en hoe je de energieën die via onze Zon binnenkomen kunt omzetten en benutten via het “Incoming Energies Protocol” van de Aartsengelen.

Dit jaar ontvingen Marilyn en Frans nieuwe en krachtige Healing Tools, die zeer effectief zijn om een staat van Divine Balance te bereiken. Deze nieuwe informatie is belangrijk voor de heling van lichaam en geest en zal deel uitmaken van het program voor deze dag.

De JOYSHOP* is een dag van ontvangen. Je ontvangt naast nieuwe informatie ook nieuwe energie. Als je dat wilt, kun je je met deze nieuwe energie voor altijd verbinden met de Aartsengelen.

Marilyn zal , speciaal voor deze groep, een live boodschap channelen. Een kopie van de boodschap sturen we naar het email adres dat je hebt gebruikt bij Aanmelding. Mocht je daar bezwaar tegen hebben of een ander email adres willen gebruiken, laat dit dan weten aan: sandra@nieuwewereld.nu .

__________________________________________
*JOYSHOP:
In 2013 gaven de Aartsengelen Marilyn &Frans in overweging om het woord WORK te vervangen door JOY. Omdat het woord JOY veel levendiger, meer liefdevol, en meer opbeurend is dan het woord WORK, noemen de Baarzen hun bijeenkomsten JOYSHOPS. Daarmee willen zij de verwachtingen van de deelnemers over een bijeenkomst waar zij moeten werken, omzetten in een ervaring van PURE VREUGDE en PLEZIER.

JOYSHOP INFORMATIE

paaskerk copy

LOCATIE, PLAATS EN TIJD:
LOCATIE: PAASKERK – De Grote Zaal van het Zalencentrum HET BRANDPUNT
ADRES: Oude Utrechtseweg 4A
PLAATS: 3743 KN Baarn
TIJD: Van 9:00 tot ca. 17:30.

N.B.: We vragen je om flexibel te zijn t.a.v. de tijd, vanwege de channeling in de namiddag. Niet bekend is hoe lang dat precies zal duren.

PARKEREN: Vrij parkeren op het terrein van de kerk en (eveneens vrij) op het P+R terrein van het Station Baarn. Het station is op 5 -10 minuten loopafstand van de Paaskerk en Zalencentrum Het Brandpunt.

CHECK IN AND REGISTRATIE: Van 9:00 tot 9:30

LUNCH VIERING: Na de ochtendsessies kunt je gebruik maken van een lunch buffet. Broodjes, beleg, soep, melk en jus d’orange zullen op de buffettafel aanwezig zijn. Indien je een speciaal dieet volgt, is het raadzaam om je eigen lunch mee te brengen. Kort voor de lunch zal het voedsel in een gezamenlijke ceremonie verrijkt worden met de hoogste vibraties van Licht en Liefde. NB: De Lunch is inbegrepen in de prijs. Geen korting is van toepassing indien u uw eigen lunch verzorgt. PAUZES: Gedurende de dag zullen er diverse (korte) pauzes zijn. Koffie, thee en (kraan) water zijn beschikbaar.

PRIJS: De prijs voor de JOYSHOP bedraagt €88,00 per persoon voor degenen die vóór 22 Augustus 2015 hebben geboekt. Bij boeking na die datum en op de dag zelf bedraagt de prijs €98,00 per persoon.ANNULERING: Annulering is mogelijk tot 24 uur vóór de JOYSHOP*. Terugstortingen worden verminderd met € 25.00 annuleringskosten per persoon. Na de deadline van 24 uur vinden er geen terugstortingen meer plaats.AANMELDING EN BOEKING: Aanmelding vindt plaats door middel van een email aan: sandra@nieuwewereld.nu . Deelnemers dienen de verschuldigde bedragen over te maken aan:

NieuweWereld.NU Bankrekening:
NL18 TRIO 0390 1823 11
Onder vermelding van: “JOYSHOP”

De boeking is voltooid na ontvangst van de betaling.

TAAL: Marilyn zal tijdens de JOYSHOP* Engels spreken, en Frans, die de Nederlandse Nationaliteit heeft, zal waar nodig en op verzoek een Nederlandse vertaling geven. Vragen kunnen zowel in het Engels als in het Nederlands worden gesteld.

VERZOEK: We verzoeken je vriendelijk om parfums en dergelijke te vermijden, omdat er deelnemers kunnen zijn die daar gevoelig voor zijn.

INFORMATIE INZAKE DE GECHANNELDE BOODSCHAP:
Frans zal een opname van de boodschap maken in MP3 formaat. Een kopie zal worden verstuurd na 20 oktober 2015, omdat Marilyn en Frans doorreizen naar Israel voor een bijeenkomst. Indien eerdere verzending mogelijk is, zal dit zeker gebeuren.

AANVULLENDE INFORMATIE OVER MARILYN & FRANS BAARS:
Marilyn was tijdens haar professionele carrière een opera zangeres. Ze ontmoette Frans in 2004 tijdens een seminar van Steve Rother in Hawaï. Ze trouwden in September 2005 en samen (en afzonderlijk) geven zij de helende energieën van de Aartsengelen door.
Voor meer informatie over Frans en Marilyn kun je terecht op hun website:
www.archangel-healing.com

LONG DISTANCE HEALING:
De Baarzen bieden ook persoonlijke Healing Sessies aan. Dat kan in een bijeenkomst, maar ook via Skype of per telefoon. Tijdens een Healing Sessie worden helende energieën van de Aartsengelen naar de cliënt gestuurd, terwijl Marilyn een persoonlijke boodschap van de Aartsengelen channelt. Frans maakt een opname en de cliënt ontvangt een kopie via email (in MP3 formaat) of via snail mail (CD).
Contact Informatie:
Email: archangelhealing@gmail.com
Telephone: Int+1-510-336-9269

HET BOEK VAN DE AARTSENGELEN “THE GOLDEN ESSENCE IS YOU” Als waardering voor je deelname bieden de Baarzen je het boek van de Aartsengelen “THE GOLDEN ESSENCE IS YOU” aan, als geschenk en een blijvende herinnering.

bookcoverongray

Dit boek, gechanneld door Marilyn, is doordrenkt met de energieën van de Aartsengelen; niet alleen in het papier, maar ook in de inkt, in de woorden, in het ritme, kortom in alles. De vibraties en frequenties in de meditaties en visualisaties, brengen de lezer steeds dichter bij verlichting en ascentie. De informatie van het boek zal gedeeltelijk worden gebruikt tijdens de JOYSHOP*.
***

ORGANISATIE EN VERDERE VRAGEN:
Deze Joyshop is georganiseerd door:

Sandra Boer
NieuweWereld.NU
Mobiel: 06-5025 2697
E-mail: Sandra@nieuwewereld.nu

Voor verdere vragen kun je ook terecht bij Sandra Boer.